Det är svårt att vara ödmjuk när man är bäst.

nuff said.

Jahapp då var det dags att spruta ner lite solsken på era andras allmänt färglösa dagar. Idag så tänkte jag sammanfatta helgens diverse händelser. Förebereder på allt ifrån fartfyllda äventyr, djupa grottor och spya på tåget.

Vi kan börja med fredagen som spenderades med Fru Midgårdsormen. Tyvär girls jag är upptagen :/ Men om ni är i akut behov utav lite midgårdsorm skicka in en Clone a willy med 500 kr extra inklusive portot, till den här adressen: Kullerstensvägen 22, 136 52. SKriv ner din adress och fövånta dig ett stort paket hemskickat till dig inom 5 post dagar. Om några problem uppstår hör av er till mitt support team, info finns i frra inlägget. Herr Mehmet tar gladeligen emot vilken fråga som helst. Jag och fröken spenderade dagen/kvällen hemma hos min mor. Det var en glädjens dag, för vi firade nämligen att hennes 6 dagars långa menstruations period hade tagit slut. Så för att inte utrycka mig för grovt: det bankades Bäver.

Morgonen där efter så vaknade jag med ett välförtjänt leende på läpparna. Ett par timmar senare så träffades jag och Joakim ''Jookie'' '' Thördth'' Sjöqvist och ''Slyn'' Alex varandra för att åka in till söder där vi skulle täffa upp diverse vänner inför kvällens kommande händelser. Väl inne på söder så bestämmde vi oss för att gå in påå söderhof för att kunna förtära alkoholhaltiga drycker. När alla väl sammlats så drog vi oss vidare. Jag vet inte riktig hur men vi hammnade tydligen i gamla stan och utav alla ställen så gick vi in på cattelin, efter det har jag lite problem med att komma ihåg nattans olika händelser men jag kommer ihåg att vi träffade hindersson där inne som tydligen jobbar där , efeter många timmar på det lilla dansgolvet så rörde vi hemmåt mot lilla kära 136. Leo ''Lajo'' ''Lok förar kenny'' Lundén var en aning överförfriskad och närmade sig närmaste soptunna för att  ''kalva ur sig'' direkt efter reser han sig, stor och rak i ryggen, den sten hårda viljan i hans själ lyser ut egenom ögonen, han fyller sina slitna lungor med den kalla kvälls luften så att det sved ända in i ryggmärgen, för att tillslut så som de gammla vikinga hövdingarna ge ifrån sig ett krigs rop, och detta krigs rop löd : UFC! denna procedur upprepades både på tåget och på gullmars.

När jag väll kom hem med mycket hjälp utav Anton ''Brodern'' Bengtsson, så hade jag en mycket förargad ung dam efter mig då min mobil varit död hela kvällen och ''Slyn'' Alex hade ringt till henne och sagt att jag var borta och att jag kunde vara död. Men efter 1,5h smickrande så var jag på + sidan igen.

Trots denna helgs mycket interessanta händelser så är jag övertygad om att nästa helg kommer att bjuda på ännu mer spännande och nervkittlande händelser. Ni vet vad man säger Roligt, Roligare, Midgårdsormen.

Nu sitter vi här hemma hos Carl ''Calle'' ''Wallden'' ''Rullstols Sigge'' Walldén och myser vi skall befinna oss här hela veckan, vi den tappra skaran :Midgårdsormen, Herr Mehmet, Macó, Jookie, Nikita ''Ryss Jäveln'' Calle, Jimmy S, Jimmy N, Alex, Bengtsson<3

Så stay tuned för dags rapporter i från kärleks huset. Glömm inte bort att support teamet är öppet imorgon. För att sammanfatta detta inlägg ska jag citera Jookie: Bättre ut än in.


RSS 2.0